Arkistot kuukauden mukaan: lokakuu 2013

Nettisivu-uudistuksia

Sanaris Oy:llä on nyt useita nettisivustoja, joihin pääsee yllä olevista palkeista. Tämä sanaris.fi on pitkään ollut stabiilissa tilassa, mutta nyt täältä löytyvät kaikki keskeiset asiat yrityksestä, sen toiminnasta ja tuotteista.

Sanaristikot.net on toiminut ristikkoharrastajien aarreaittana maaliskuusta 2003 ja siellä on tuhansien päätteellä ratkottavien ristikoiden ohella mm. netin ehdottomasti vilkkaimmat ristikkokeskustelut.

Pelikaaniristikot.fi on tarkoitettu pääasiassa nelilehtisen Pelikaani-ristikkojulkaisuperheen tyyssijaksi ja lisäanniksi asiakkaille. Sivustolla kannattaa kierrellä, vaikkei olisi vielä lehtiin tutustunutkaan. Sivustolle tulee uutta materiaalia vähintään viikoittain. Spesiaalijuttuja ristikkorintamalla ovat esim. Ekin ja tekijöiden blogit, tuotekauppa, maistiaiset ja rajoja rikkova ennakkoluuloton virhepalvelu.

Ristikkorenki.net oli ensimmäinen ratkojien avuksi suunniteltu hakuohjelma, joka julkaistiin ensin disketeillä ja on sittemmin siirtynyt nettiin. Tätä sivustoa ei juuri tällä hetkellä olla päivittämässä tai muuten kehittämässä.

Eivät nuo palkitkaan kerro kaikkea. Elvis Ry:n sivuilta löytyvä Riimirenki perustuu Sanaris Oy:n laajaan sanastoon ja myös sovelluksen tekijä on sanarislaisia. Riimirenki on tarkoitettu sanoittajien ja runoilijoiden apuvälineeksi. Sovelluksella haetaan rimmaavia sanoja yli 20 000 000 sanan sanastosta.