Arkistot kuukauden mukaan: lokakuu 2014

SM-kisat työllistävät yritystämme

Sanaris Oy on mukana kummassakin Suomen merkittävimmässä ratkonnan SM-kisassa. Yhteistyössä Sanaristikkoseura Sanaseppojen ja Suomen Kuvalehden kanssa olemme järjestämässä tänä syksynä ensimmäistä valtakunnallista piilosanojen ratkojien SM-kisaa. Karsintatehtävä julkaistaan SK:n nettiversiossa sekä lehden numerossa 42, joka ilmestyy 17.10. Sen löytää myös osoitteesta sanasepot.fi. Yli sata parasta pääsee kisaamaan mestaruudesta tilaísuuteen, joka järjestetään Otavamedian tiloissa Helsingissä 17.11. klo 14-19. Kilpailupiilosanojen laatijoiksi Sanaseppojen hallitus kutsui Sanaris Oy:n tutut piilosanatykit Erkki Vuokilan ja Pertti Oskalan.

Kun Piilosana SM 2014 on pidetty, alkavat välittömästi Ristikko SM 2015:n valmistelut Sanaseppojen ja Ilta-Sanomien kanssa. Sanaris Oy:n kokoama SM-tiimi käsitti vuonna 1993 Erkki Vuokilan, Pekka Joutsin ja piirtäjänä Heikki Lavoniuksen. Vuosien varrella tämä ”Team Katalin” on kasvanut Juha Hyvösen ja Teemu Pallosen verran ja on nyt siis viisimiehinen.

Vaikka SM:t teettävät paljon työtä Sanaris Oy:lle, on hyvä muistaa, että sanaristikkoseuran talkootyö on näissä kisoissa aivan olennaisessa asemassa, mistä mukana olevat ansaitsevat tässäkin yhteydessä suuren kiitoksen. Voimme vain suositella Sanaseppoihin liittymistä ja yhteisissä tempauksissa mukana oloa. Niistä saa kiitoksen lisäksi hyvän mielen ja paljon uusia ystäviä.