Arkistot kuukauden mukaan: joulukuu 2014

Muuton tunnelmissa

Vuodenvaihde on yrityksellemme aina puuhakasta aikaa. Lehtien vuoden viimeisissä numeroissa on usein tavallista enemmän ristikoita ja tulevan vuoden ensimmäisiä numeroita tehdään aikaistetuin deadlinein. Kaikki Pelikaani-ristikkolehtemme painettiin ja hoidettiin kauppoihin myös joulun alla. Kun osa piirtäjistämme toteuttaa vielä ristikot käsin, olemme paljon myös Postin varassa siinä, menevätkö ja tulevatko ristikot ajoissa perille.

Tänä vuonna jouluna on pyhiä maksimaalinen määrä. Tällainen hiljentyminen tekee hyvää ja suon sen muille kaikesta sydämestäni. Henkilökohtaisesti puuhastelen kyllä ristikoiden parissa myös pyhinä, mutta tekemisessä on aivan oma levollinen tunnelmansa.

Sanaris Oy:lle vuodenvaihde merkitsee ulospäin suht näkymätöntä mutta silti erittäin merkittävää muutosta. Uusi osoitteemme vuoden alusta alkaen on Ohrahuhdantie 2, 00680 Helsinki. Vanhatkin yhteystiedot pätevät vielä pitkään. Vuosina 1986­–89 toimimme Säveltiellä Pukinmäessä, vuodet 1989–2014 kotitoimistossa Tapaninvainiolla ja nyt siis Itä-Pakilassa Tuusulantien varrella.

Sanaris Oy on perheyritys, jolla on seitsemän työntekijää ja kolmisenkymmentä freelanceria laatimassa ja piirtämässä ristikoita tai tekemässä muuta tärkeää työtä toimintamme eteen. Lähes kaikki työ tehdään etätyönä, toimistolla on tavallista kolme henkilöä.

Yksi neljästä pojantyttärestäni on hyväksytty voimistelun kilparyhmään ja olemme päässeet seuraamaan lasten ja nuorten liikuntatyötä lähietäisyydeltä. Mukana on paljon pyyteetöntä aherrusta hyvän päämäärän kera. Siksi olemme tänä vuonna lähettäneet asiakkaillemme ja työntekijöille joulukorttien sijaan sähköpostitoivotukset ja annamme kaikki joulurahat lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen edistämiseen.

Rauhaisaa joulua, villiä vuodenvaihdetta ja parasta mahdollista uutta vuotta kaikille tänne asti lukeneille!

Erkki Vuokila