Sanaris

Yksityisille

Ristikko on mainio lahjaidea erilaisiin juhlahetkiin tai erityisiin elämäntilanteisiin. Yksilöllisesti rakennetulla ristikolla voi muistaa tärkeää hetkeä ainutlaatuisella ja henkilökohtaisella tavalla, joka todella muistetaan!

Hinnasto

Ristikot erityiseen tilanteeseen 30€ (sis. alv)

Tilaa ristikko, joka tekee hetkestä erityisen! Ristikkoon voidaan lisätä tapahtumaan soveltuvat henkilökohtaiset saatesanat. Hintaan sisältyy kaksi vankalle paperille tulostettua vedosta tai sopimuksen mukaan.
  • Kosinta, hääjuhla
  • Parhaimmat onnittelut!
  • Parane pian!
  • Onnea uuteen alkuun!

Yksilölliset ristikot merkkipäivänä 80€ (sis. alv)

Tilaa ristikko juhlistamaan merkkipäivää henkilökohtaisella tavalla! Ristikko voidaan tuunata sopimaan juuri päivänsankaria koskevaksi. Ristikon tilaaja täyttää haluamansa kohdat kyselylomakkeella, joiden mukaan vihjeitys yksilöidään merkkihenkilöä koskevaksi. Lahja soveltuu erittäin hyvin hänelle, jolla on jo kaikkea. Hintaan sisältyy 10 tulostetta ja tiedosto lisätulosteita varten.

Täysin räätälöidyt ristikot

Ristikoita ja muita tehtäviä voidaan tietenkin tehdä täysin alusta asti tapahtumaa ajatellen juuri niin syvällä erityistämisellä kuin tilaaja toivoo. Näihin erityistöihin on mahdoton antaa etukäteishintaa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Haluaisitko antaa henkilökohtaisen ristikon lahjaksi vaikka ystävällesi? Meiltä löytyy useita vaihtoehtoja tähän tilanteeseen.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää