Sanaris

Yrityksille

Ristikot sopivat moneen paikkaan. Toimitamme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ristikoita ja muita ajanvietetehtäviä lehdille ja muuhun mediaan. Tilattu tehtävä voidaan sovittaa yrityksen muuhun viestintään niin sisältönsä kuin ulkoasunsakin puolesta. Ristisanatehtävän ratkominen syventää asiakaskokemusta hänen itse selvittämänsä tehtävän kautta. Ahaa-elämyksen myötä viesti todellakin menee perille! Asiakas sitoutuu viestiin tavallista mainosta herkemmin ja viettää aikaa sen parissa pitkään. Ristikko julkaisussa myös pidentää sen elinikää. Lehteä ei heitetä kierrätykseen, jos ristikko on ratkomatta.

Esimerkkejä töistämme

Pystymme luomaan ristikon ulkoasun ja sisällön sopimaan saumattomasti yrityksen muuhun viestintään. Ohessa esimerkkejä töistämme.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Onko toiveissasi tavallinen ristikko kuin lahjana lukijalle? Harkitsetko jotain yksilöllisempää, kenties ulkoasun ja aiheiston mukaan juuri teille sopivaa? Vastaisiko tarpeitanne jokin muu tehtävätyyppi?

Ota rohkeasti yhteyttä!

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää