Sanaris

Kolmas kerta toden sanoo – EVVK 2022

Erkki Vuokilan vuosikirja EVVK 2022 on taas ilmestynyt kirjakauppoihin. Pian se tulee myös lehtipisteisiin. Eki on tavattavissa Helsingin kirjamessuilla 28.–31.10. Hän juttelee mielellään ristikkohenkisten messuvieraiden kanssa. Paikkana on luonnollisesti EVVK:n kustantajan Teoksen osasto 6c70. Toki hän on tuolla osastolla myös kolmessa haastattelussa, lauantaina klo 10.30 ja 12.00 sekä sunnuntaina 12.30, ja sopivissa tilanteissa voi tehdä kävijöille henkilökohtaisia ristikoita.

Kirja sisältää jälleen yli 200 sivua, neljä sivua ajankohtaista pohdittavaa vuoden jokaiselle viikolle. Seitsemän päivän jaksolle on kalenteri, hönötys, kuvaristikko, krypto sekä yksi sivu vielä muuta ratkottavaa per viikko. Siihen mahtuu myös mm. 30 piilosanaa. Tehtävien taso on pääosin kohtuullinen eli kirja sopii kaikille ristikkofaneille.

Kirjaa saa myös toimistoltamme ja sen oheen voi saada edullisesti jompaa kumpaa edellistä kirjaa. Soittele 0400 505055 tai meilaa sanaris.oy@gmail.com!

Sanarisin isäntä ja emäntä, Erkki ja Eeva Vuokila, kirjamessuilla 2019.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää