Sanaris

Vuonna 2018 uudistukset jatkuvat

Maailma muuttuu kovaa vauhtia. Aikoinaan ristikot toimitettiin lehtiin paperiversioina, usein jopa henkilökohtaisesti. Nykyisin kaikki tehtävät kulkevat sähköisesti, osa toimituksiin, osa suoraan painoon.

Vuonna 2017 Sanaris Oy:n systeemit uudistuivat hurjaa vauhtia. Palkkasimme Niko Ritarin vahvistamaan päivittäisen ristikkoliikenteen kulkua. Niko on lisäksi tehnyt ja tekee monenlaisia ohjelmointeja, joiden avulla työtä pystytään tekemään nopeammin ja varmemmin. Tämä onkin ollut tarpeen, sillä tilaukset lisääntyivät loppukesästä tehdyillä sopimuksilla selkeästi ja syksy meni niitä täyttäessä vauhdilla.

Olemme loppuvuonna satsanneet muutenkin ihmisiin mutta myös laitteistoon ja tiloihin. Vielä on järjestämistä, mutta kaikki arkistot ja työhuoneet sijaitsevat nyt aivan kiinni toisissaan ja muodostavat hyvän kokonaisuuden.

Eivät kaikki aikaansaannoksemme suinkaan ole paperille painettavia kuvaristikoita, kryptoja, piilosanoja, sudokuja sun muita. Paperiristikot elävät kyllä voimallisemmin kuin lehdet muuten paperiversioina, mutta suunnitteilla on paljon muunkinlaista ajanvietettä. Niistä kuulette myöhemmin lisää täällä uutisissa ja blogissani osoitteessa pelikaaniristikot.fi. Yksi vuoden kohokohdista tulee olemaan Ristikko SM 2018, joka alkaa Ilta-Sanomissa 5.2.

Vuosi sitten tekijägalleriamme uusiutui huomattavasti ja – kunhan ehdimme – on taas aika tehdä sinne suuria muutoksia. Mukaan tulee uusia kasvoja ja otamme myös pois sellaisia tekijöitä, jotka eivät enää ole aktiivisia, ainakaan Sanaris Oy:n puitteissa.

Kuten tuoreessa blogissanikin totean, lähdemme tähän vuoteen hyvillä mielin. Työtä riittää ja tilaajien tarpeet pyritään tyydyttämään sataprosenttisesti.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää