Sanaris

Sanaris.fi nyt täysin uudistuneena!

Tervetuloa Sanaris Oy:n uusille nettisivuille! Otimme ensimmäistä kertaa niiden tekoon ulkopuolista apua. Myyntimaatio sai meidät vakuuttuneiksi, että heidän avullaan se onnistuu. Nyt on aika tsekata, miten kävi. Voit tutustua sekä henkilökuntaan että runsaslukuiseen avustajakuntaan.

Yrityksemme tarjonta on jatkuvasti lisääntynyt, eikä se lopu tähän. Olemme ideoineet paljon uusia juttuja, joita on vasta tänne tulossa. Tuotteita on sekä tavalliselle kuluttajalle että yrityksille.

Kaikki tuotteet toimitetaan nyt entistä valmiimpina ja tilaajan toivomassa muodossa. Lähes kaikki kulkee sähköisesti ja meiltä menee myös kokonaisia ison lehtitalon ristikkolehtiä suoraan painoon, tilaajan tarvitsee vain tarkastaa, että sivut ovat kunnossa. Lähes 50 vuotta sitten, kun Eki toimitti ensimmäisen ristikkonsa lehteen, kaikki piirrettiin käsin ja iso paperi kiikutettiin toimitukseen henkilökohtaisesti. Jos toimitus sijaitsi kovin kaukana pääkaupunkiseudulta, se rullattiin isoon putkeen ja jätettiin postin kuljetettavaksi.

Toisaalta olemme edelleen pieni, ystävällinen ja ennen kaikkea joustava perheyritys. Asiakkaan tyytyväisyys on meille tärkeää. Jos tilaat meiltä lehtipaketin, se voikin yhteensattumien vuoksi ilmestyä postiluukkuusi samana päivänä ilman postikuluja. Olemme jatkuvassa liikkeessä ja se ehkä koituu Sinun eduksesi.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää