Sanaris

Mainiota ristikkojoulua ja tulevaa vuotta 2020!

Onhan tästä kirjastani, EVVK – Erkki Vuokilan Vuosikirja 2020, jo kerrottu parissa aiemmassa uutisessa, mutta vielä kerran palaan asiaan. Kirjamessut olivat nimittäin mukava kokemus. Olin paikalla kaikki neljä päivää ja tein ihmisille henkilökohtaisia ristikoita lennosta. Moni sai isänpäivälahjan väliin isälleen omistetun ristikon.

Teoksen osasto sijaitsi hyvällä paikalla erään poikittaiskäytävän varrella. Yleisövirta oli jatkuva. Osastolla käytiin taajaan
mielenkiintoisia keskusteluja. Teoksellahan on paljon laadukasta ja monipuolista kirjallisuutta.

Teoksen tiedotuspäällikkö Hannele Jyrkkä haastattelee EVVK:n tekijää.

Tässä vaiheessa olisi tärkeää, että EVVK löytäisi mahdollisimman monen ristikko- tai piilosanafanin sekä suomen kielen harrastajan hellään hoivaan ja seuraisi ensi vuoden ajan mukana. Nyt on jo käytännössä tehty päätös julkaista vastaava kirja myös vuonna 2021.

Kyllä Sanaris Oy:n jouluun ja alkavaan vuoteen kuuluu paljon muutakin. Itse asiassa suurin odotuksemme kohdistuu tähän sivustoon, jota juuri luet. Se on nimittäin kokemassa melkoisen muutoksen heti alkuvuodesta.

Erkki Vuokila

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää