Sanaris

Tavataanko Helsingin kirjamessuilla?

Kustannusosakeyhtiö Teoksen ja Sanaris Oy:n yhteistyön tulos, EVVK – Erkki Vuokilan Vuosikirja 2020, julkistetaan Helsingin kirjamessuilla torstaina 24.10. ja se on saatavana Teoksen osastolla erikoistarjouksena kahdella kympillä.

Kerroimme kesän uutisessa jo seuraavaa: ”Kyseessä on yhdistelmä kalenteria ja tehtävälehteä. Jokaiselle viikolle on vähintään kaksi aukeamaa, joten sivuja on reilusti yli 200. Viikkoon sisältyy aina sivun kuvaristikko (usein avo- tai tavu-sellainen) ja kompakti krypto. Piilosanoja on paljon, samoin piilosanamaisia tehtäviä ja aktivointispotteja. Kielenkäyttö ja sanailu ovat kaiken a ja o.” Tehtävät ovat kaikki uusia ja varta vasten tähän kirjaan ja kyseiselle viikolle tehtyjä. Kuvitus on Heli Kärkkäisen ja taitto Niko Ritarin eli upea sisältö on kokonaan Sanaris Oy:n tekemä.

Olen Teoksen osastolla 6 c 60 haastatteluissa lauantaina 12.45 ja sunnuntaina 14.45. Heti torstaiaamuna tutkin Teoksen väen kanssa, olisiko osastolla mahdollista järjestää jotain hauskaa ristikkoaiheista mielenkiinnon kohdetta eli vaikka laadinnan esittelemistä tai henkilökohtaisten ristikoiden tekoa kävijöille. Kannattaa siis ehdottomasti tulla osastolle tarkkailemaan tilannetta, koska olen paikalla Messukeskuksessa suurimman osan noista neljästä päivästä.

Kirjaa saa toki myös kirjakaupoista ja eräistä marketeista ja päätimme ottaa sitä myyntiin myös toimistollemme osoitteessa Sturenkatu 31 C, 00550 Helsinki. Se sijaitsee Vallilassa aivan Mäkelänkadun risteyksen lähellä. Tunnistat sen ikkunassa olevista Sanarisin ja Pelikaani-ristikoiden logoista. Voit myös soittaa 0400-505055 kyselläksesi tarkemmin.

Kirja on aivan ehdoton isänpäivä- ja joululahjavinkki, kunhan olet ensin ostanut yhden itsellesi.

Erkki Vuokila

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää