Sanaris

Levyttämistä syksystä kevääseen

Tällä sivustolla ei olekaan vielä juurikaan uutisoitu tuoreimmista musiikkiasioista. Pelikaani-ristikoiden Ekin blogissa asiaa on ollut sitäkin enemmän. Tässä nyt on kuitenkin ilo kertoa, että Ekin yli 40 vuoden mittaiselta amatöörilauluntekijän kaudelta on kerätty 15 laulua Jyrki Härkösen levylle ”Jyrkkä… Jyrkempi… Jyrkin levy!” Levyn on kustantanut Sanaris Oy. Tilausohjeet löydät tästäMaistiaisia voi kuunnella täältä. Ekan sinkun ”Malja Myllykosken Pekalle” videon näkee täältä. Spotifyssa koko levy on kuultavissa 11.5. alkaen.

Levynteon keskeinen kolmikko, vasemmalta musiikillinen tuottaja/sovittaja/kitaristi Peter Engberg, artisti itse Jyrki Härkönen ja tuottaja/säveltäjä/sanoittaja Erkki Vuokila. Päivä on 20.1.2018 ja taustalla äänityspaikka Magnusborg Porvoossa. Tässä on meneillään lauluosuuksien tallennus.

Levyyn ei ole syydetty rahaa, mutta kaikki tärkeät asiat on huomioitu ja niissä ei ole tingitty. Soittajat ovat maan ehdotonta parhaimmistoa, studio/äänitys/miksaus huippulaatua ja masterointi maan ykköspaikassa Chartmastersissa. Kaikki osuudet on soittanut ihminen, mitään ei tule automaattisesti koneilta. Tämä on nykypäivänä tosi harvinaista ja tästä olemme ylpeitä. Levy siis soundaa luonnolliselta.

Soittajat panivat studiossa kaiken ammattitaitonsa peliin – vapaaehtoisesti ja innostuneina työtapaan, jossa käsiä ei sidota – hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi kunkin kappaleen osalta. Niinpä skaala on laaja iskelmäpopista menevään rockiin. Mukana on aika monta erilaista balladiksi luettavaa laulua.

Katsotaan, miten levyn käy nykyisen musiikkimaailman melskeissä. Jyrkiä saa keikoille edullisesti ja hänen edesottamuksiaan voi seurata myös mm. Facebookissa.

Ristikkoväki voi olla huoleti, sillä ristikoita syntyy Ekiltä ja muulta laatijakunnalta vanhaan malliin. Tilauskanta on hyvä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää